Holistisch Coachen

Tijdens de op maat gemaakte sessies, zetten we in op authentieke vrijheid en heractivatie van uw innerlijke harmonie en passie. Met u als coachee|cliënt werken we samen aan uw hulpvraag en/of aanvraag. Door middel van gesprekken in combinatie met lichaamsgericht werk (door middel van Healing Hip Release, lichamelijke inspanning sessies, ontspan sessies, ademsessies) en creatieve focus sessies. 

Holistisch aanpak staat voor de mens in zijn geheel zien, van top tot teen: Het hoofd, het hart en het lichaam. Met beweging in mind, body & spirit oftewel het hoofd, het hart en het lichaam.

Holisme geeft aandacht aan de fysieke, mentale en energetische behoeften van een persoon.
We zetten in op positieve communicatie d.m.v. oa. NLP model, Lichaamsgericht coachen d.m.v. Ademwerk, Meditatie, Ontspanningssessies, Healing Hip Release, Inspanning en Creatieve sessies waarbij doelen, wensen en behoeften visueel worden.

Vanuit authentieke zelf, complementeren door bewust te worden. Bewust worden en jezelf volledig omarmen, hierbij doorleef en laat je opgeslagen emoties, stap voor stap en beetje bij beetje los en vrij.
Healing Hip Release, ademwerk en ontspanningssessies, oftewel lichaamsgericht coaching geeft je de ondersteuning en kracht om opgeslagen emoties in het lichaam te voelen, te doorleven en los te kunnen laten door beweging en effectievere transport van zuurstof in het lichaam. 

Effectief  en bewust beweging creëren in en met het lichaam door middel van ademwerk en fysieke inspanning & ontspanning geeft het lichaam als geheel de kans om gezonder blijven, metaal de ruimte om mogelijkheden te blijven zien, emotioneel de ruimte om gevoel toe te laten  en te verwerken en energetisch de ruimte om meer energie te ervaren en in te zetten om te ontspannen en te gebruiken.

Alles is in beweging en in verbinding!

In uw proces werken we samen aan helen, bewustwording en uw authentieke vaardigheden. We passen regelmatig de sessies aan naar uw behoeften.

Op basis van uw hulpvraag/aanvraag stellen wij een pakket, traject, programma, workshop en/of masterclass samen. 

Holisme staat  voor…

Helen van jezelf, helen van open en opgeslagen wonden, stap voor stap en beetje bij beetje. Healing Hip Release, lichaamsgericht coaching geeft je de ondersteuning en kracht om opgeslagen emoties in het lichaam te voelen en los te kunnen laten door beweging. Alles is in beweging!

Beweeg zo vrij als je innerlijke kind.